Menu Premium

Nintendo verzamelaar bouwt replica Nintendo kantoor voor collectie

JeffreyHage 09/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fabrice Heilig is een naam waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord. Dat gaat nu veranderen. De Fransman is namelijk een fervent verzamelaar van allerhande Nintendo spullen en memorabilia. Heilig had zo veel verzameld dat er thuis geen plaats meer was voor al zijn games, t-shirts, knuffels en kaarten. En dus besloot hij een ruimte te zoeken voor zijn collectie. En die vond hij dankzij een geniaal idee. Heilig gaat een aanbouw aan zijn huis bouwen met een bepaalde herkenbare structuur. Maar wat voor pand gaat de beste man nu neerzetten?

Als je het doet, doe het dan goed

Of Heilig ook een vrouw en kinderen heeft, is vooralsnog niet bekend. Wat wel bekend is dat de aanbouw die Heilig aan zijn huis gaat plaatsen een exacte replica is van het 19e eeuwse kantoor van de Japanse gigant uit Kyoto. Daarmee is Heilig’s gebouw direct een onderdeel van zijn collectie op zich! Het gebouw waar Heilig zijn aanbouw op baseert is overigens (helaas) verwoest en verbouwd tot een parkeerplaats in 2004. Hij had dus alleen de foto’s om zijn aanbouw op te baseren, maar verder heeft hij kosten nog moeite gespaard. Heilig heeft zelfs contact gezocht met Nintendo om meer informatie te krijgen over het oude gebouw. En het resultaat (wat je hieronder kan zien) mag er dan ook zeker zijn!

Nintendo's 19e eeuwse kantoor - Kotaku

Nintendo’s 19e eeuwse kantoor – Kotaku

Nintendo ongekend populair

Er zijn weinig gaming franchises die zo wereldwijd populair zijn als Nintendo. De Japanse firma (en de games & toebehoren) blijven tot op de dag van vandaag mensen inspireren en raken. En dat geldt niet alleen voor mensen die hun spullen verzamelen. Zo er is eerder deze week nog een bericht opgedoken van een Minecraft gebruiker die level 1 van Super Mario Bros 1 op 1 na heeft gemaakt. En wat te denken van al die cosplayers die zich als Nintendo characters verkleden? Nintendo blijft in ieder geval een bedrijf met allure, zeker als een Nintendo verzamelaar jouw oude kantoor wil namaken!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch