Menu Premium

Nintendo verscheept meer dan 10 miljoen exemplaren Pokémon Sun en Moon

Maarten van Steijn 17/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo verscheept meer dan 10 miljoen exemplaren Pokémon Sun en Moon. De game moet nog verschijnen dus het gaat hier nog niet om de pure verkoopcijfers. Mocht dat je toch niks zeggen: dit is anderhalf keer zo veel als dat Pokémon X en Y destijds verscheept werden. Pokémon X en Y zijn tot nu toe met 15.64 miljoen exemplaren de best verkochte titels op de Nintendo 3DS ooit. Nintendo heeft in ieder geval grootse verwachtingen bij de release van Pokémon Sun en Moon.

Mocht je meer willen weten over de nieuwe Z-moves uit deze Pokémon game, check dan even snel dit bericht. Er zijn al mensen in het bezit van een kopietje van Sun en Moon. Deze mensen zijn aan het hacken geslagen via de Wonder Trade. Gelukkig worden deze boeven hardhandig aangepakt door Nintendo. Spelers die al eerder online gaan in de game worden zowel verbannen uit de gloednieuwe Pokémon-game als het gebruiken van de eShop.

De game komt op 23 november uit voor de Nintendo 3DS.

Word jij al vrolijk van deze verkoopcijfers of zegt dit volgens jou helemaal niks over de game? Ga je met zwetende klauwtjes deze Pokemon games kapot spelen? Laat het weten in de reacties!

Bron: Kotaku.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch