Menu Premium

Nintendo Switch heeft geen Netflix op launch, biedt support voor SD-kaarten die nog niet bestaan

Maarten van Steijn 20/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Om te beginnen kunnen we stellen dat de Nintendo Switch geen streaming diensten zal ondersteunen tijdens de launch. Netflix in de trein gaat hem dus helaas niet worden voorlopig. Wel is er een aardige kans dat er tijdens toekomstige updates streaming diensten aan de console toegevoegd zullen worden.

Ook zijn er vragen beantwoord over het geheugen van de console. Het feit dat er een 32 GB NAND memory card in zit, was al sinds de launch bekend. Ook weten we inmiddels dat we externe SD kaartjes kwijt kunnen in de Switch. Nu blijkt, deze SD kaarten worden ondersteunt tot wel 2 TB. Al hoewel deze capaciteit nog niet op de markt is verschenen, heeft Nintendo hier dus wel al op ingespeeld!

Ook de vraag of de Switch gaat werken met backwards compatibility, is beantwoord. Dit is niet het geval. De Nintendo Switch zal games van geen enkel ander systeem ondersteunen.

Daarnaast heeft Nintendo ook aangegeven dat de Switch tijdens de launch niet in bundels verkocht zal gaan worden. De verklaring van Nintendo hiervoor is dat ze ‘de prijs zacht willen houden en consumenten zelf hun software willen laten uitkiezen’.

Tot slot weten we dat de capture-knop op de Switch controller bij launch alleen screen captures kan maken, maar er mogelijk een update voor video capture gaat komen in de toekomst. Om even door te gaan op het video/camera aspect: een Mii Maker app is wel te vinden bij de launch.

Een hoop nieuws om te verwerken en hopelijk genoeg om een nog beter inzicht te geven in de Swich. Wat zijn jouw gedachtes over deze antwoorden van Nintendo? Laat het weten in de comments!

Bron: Kotaku.com 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch