Menu Premium

Nintendo Switch day one update herintroduceert friend codes

Maarten van Steijn 02/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de Nintendo Switch nog maar één nachtrust van ons verwijderd, mogen we morgen uiteraard nog een patch verwachten die de puntjes op de i zal zetten. De Nintendo Switch day one update laat namelijk onder andere de friend codes weer laten terugkeren.

Friend codes, het systeem waarin je vrienden kan toevoegen via een twaalfcijferige code, werd voorheen al gebruikt op de 3DS en de Wii. Alhoewel de friend codes de voornaamste manier gaan worden voor het toevoegen van vrienden, is er ook nog de optie om dit bijvoorbeeld te doen door mensen uit te nodigen vanuit de lijst van je meest recente gamesessie. Dus mocht je mensen toe willen voegen die je online nog niet bent tegengekomen en die niet in de buurt zijn, kun je deze toevoegen via de friend codes. Deze friend codes staan trouwens los van het Nintendo Account ID dat je aan zal moeten maken voor de Switch.

Naast de friend codes, brengt deze day one update natuurlijk nog een aantal andere dingen met zich mee. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk screenshots via gekoppelde social media kanalen te delen en heeft de eShop weer een update gekregen.

Vind jij de friend codes een achterhaald, onhandig concept? Of stoor je je er niet aan en ga jij vanaf morgen gewoon lekker ongestoord aan de slag met deze console? Laat het weten in de comments!

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch