Menu Premium

Nintendo Switch 2 release zou zijn doorgeschoven naar begin 2025

Alex 18/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens de laatste geruchten zou Nintendo de release van hun nieuwe console hebben doorgeschoven naar begin 2025. Waar de ‘Switch 2’ eerst nog aan het einde van 2024 op de markt zou moeten verschijnen, gaat het Nintendo dus niet lukken om dit voor elkaar te krijgen. Waren het niet dat beide release periodes onder het kopje geruchten staan, want Nintendo heeft de zogenoemde Switch 2 nog helemaal niet aangekondigd. Maar zoals het oude spreekwoord de mens weet te vertellen: waar rook is, is vuur.

Nintendo Switch 2 geruchtenmolen

De geruchtenmolen draait weer lekker op volle toeren. Niks is officieel, maar men gaat ervan uit dat de release van de nieuwe console toch echt aanstaande is. Afgelopen augustus zou het Japanse bedrijf tijdens Gamescom de nieuwe console al aan een selecte groep ontwikkelaars hebben getoond. Ook dit is nooit officieel bevestigd. Zoals gezegd zou Nintendo de console releasen aan het einde van 2024, maar volgens de website VGC gaan zij dat echter niet halen. Verschillende bronnen weten dit ook te melden, waaronder Eurogamer. Iedereen weet hier inmiddels over te praten, maar Nintendo heeft tot op heden niks losgelaten over al deze geruchten.

Gaat het wel of niet gebeuren

Het mag duidelijk zijn dat iedereen een beetje in het duister tast omtrent deze console release. Neem dit bovenstaande dan ook vooral met een korrel zout of misschien zelfs een hele lepel. Wat zijn jouw gedachten bij dit gerucht. Gaat Nintendo deze opvolger begin volgend jaar op de markt zetten? Of gaan wij het apparaat toch nog deze kerst onder de boom vinden? Laat het ons vooral weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch