Menu Premium

Nintendo onthult nieuwe Hyrule Warriors screenshots

Lisette Atsma 26/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De originele aankondiging van de game Hyrule Warriors werd nogal gemengd ontvangen. Hoewel sommige fans het als een mogelijk leuke spin off zagen, waren veel fans juist heel schichtig over de collaboratie. Dat veel inspiratie uit The Legend of Zelda: Twilight Princess is gehaald is te zien aan de nieuwe screenshots, want Nintendo onthult nieuwe Hyrule Warriors screenshots waar veel features van deze game in te herkennen zijn.

Hyrule Warriors is een collaboratieproject tussen Tecmo Koei en Nintendo, welke elementen zal bevatten van de The Legend of Zelda serie en Dynasty Warriors. Waar het op neerkomt, is een Dynasty Warriors game in een Zelda-jasje. De game bevat een scala aan unlockable personages, waar je toegang toe krijgt door het spelen van de games. De nieuwe screenshots tonen een zware invloed van Zelda’s Twilight Princess game. Twee van de nieuwe personages die zijn getoond zijn namelijk Agitha, de insecten liefhebber, die een parasol als wapen lijkt te gebruiken en een enorm insect kan oproepen om haar te helpen. Daarnaast is Zant, ook bekend van Twilight Princess, onthult als een nieuwe vijand.

Er is echter ook een compleet nieuw personage gemaakt voor deze game. Lana is een personage wie we nog niet eerder in de Zelda-saga zijn tegengekomen. Ze is een heks en heeft een boek met spreuken welke ze gebruikt om mee te vechten. Hiernaast kan ze verdedigende barrières oproepen. Ook krijgen we een beter inzicht in de vechtstijl van Midna, een playable character die al eerder werd onthuld. Ze maakt veel gebruik van haar vuist- en schaduwaanvallen. Ook is ze gespot met een hookshot-wapen.

Hyrule Warriors zal in Europa vanaf 19 september dit jaar te spelen zijn op de Wii U. Dan zullen we er achterkomen hoe succesvol deze collaboratie zal zijn. Misschien dat we in de toekomst nog meer Dynasty Warriors spin-offs kunnen verwachten van deze twee bedrijven. Nintendo heeft immers genoeg karakters om nog een aantal van dit soort games te vullen.

Nintendo onthult nieuwe Hyrule Warriors screenshots

Nintendo onthult nieuwe Hyrule Warriors screenshots

Nintendo onthult nieuwe Hyrule Warriors screenshots

Nintendo onthult nieuwe Hyrule Warriors screenshots

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch