Menu Premium

Nintendo kondigt Monster Hunter 4 aan tijdens Nintendo Direct

Karim Shehata 28/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor zover bekend komt Nintendo op 11 juni tijdens de E3 2013 met een speciale Nintendo Direct. Geen persconferentie dus, maar een vooraf opgenomen video dat live uitgezonden wordt via internet. Je mag ervan vinden wat je wil, maar Nintendo lijkt toch echt met een paar klappers te gaan komen, die de Wii U moeten gaan helpen net zo hard te verkopen als een broodje hotdog. Ondanks dat Nintendo dan waarschijnlijk wat gaat laten zien van een nieuwe 3D Super Mario, een nieuwe Super Smash Bros. en Mario Kart kan je nu je borst helemaal nat gaan maken, want Nintendo kondigt Monster Hunter 4 aan tijdens Nintendo Direct op 31 mei.

Of we deze nieuwe Monster Hunter gaan zien op de Amerikaanse en Europese Nintendo Direct van 11 juni lijkt echter onzeker, aangezien de game aangekondigd gaat worden in een Japanse Nintendo Direct, die op 31 mei wordt gehouden. Aangezien de Monster Hunter-serie altijd ook in Europa verschijnt, hoef je je daar waarschijnlijk niet druk over te maken.

Ook wordt via diezelfde Japanse Nintendo Direct meer bekend gemaakt over de nieuwe Phoenix Wright, die de naam Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies mee krijgt. Een hele mond vol dus.

Beide games worden naar alle waarschijnlijkheid exclusief voor de Nintendo 3DS aangekondigd. Als je nu dus op de Wii U aan de slag bent met Monster Hunter 3: Ultimate, lijk je een 3DS aan te moeten schaffen voor het volgende deel in de populaire Japanse Monster Hunter franchise. De Nintendo Direct van 31 mei in Japan, en 11 juni in Europa en Amerika, zullen uiteraard meer duidelijkheid bieden over de toekomst van Monster Hunter op de Nintendo platformen.

Ben jij al warm voor een nieuwe Monster Hunter?

Nintendo kondigt Monster Hunter 4 aan tijdens Nintendo Direct

Nintendo kondigt Monster Hunter 4 aan tijdens Nintendo Direct

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch