Menu Premium

Nintendo kondigt Luigi aan als personage voor Super Smash Bros.

Gamekings Redactie 07/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De maandelijkse online presentatie van Nintendo, Nintendo Direct, heeft een leuk nieuwtje laten vallen over de nieuwe Smash Bros.-game. Het merendeel van de Nintendo-fans had dit al verwacht en nu is het officieel: Nintendo kondigt Luigi aan als personage voor Super Smash Bros., die nu dus veertien bevestigde karakters in het roster heeft staan.

Luigi zal ten strijde trekken tegen- en met onder andere karakters als Mario en Bowser uit de Mario-games. Er zijn verder al een flink aantal andere namen bekend gemaakt voor Super Smash Bros. Voor de Wii U en Nintendo 3DS, waaronder Kid Icarus, Donkey Kong en Pikachu. Daarnaast weten we al dat we straks gaan kunnen spelen met de Villager van Animal Crossing en de Wii Fit Trainer van haar gelijknamige game. Het is tof dat Luigi het roster komt versterken en laten we hopen dat we nog veel andere toffe namen gaan horen van Nintendo. Ook is er een nieuwe stage bekend gemaakt voor de WiiU-versie. Deze zal gebaseerd zijn op de game Pilotwings en ziet eruit als een vliegveld. Gisteren zagen we hier al een teaser van, dus het was volgens verwachting dat Nintendo het level vandaag zou aankondigen.

We weten nog niet wat voor nieuwe moves onze groengeklede loodgieter zal hebben, maar de meeste fans zullen blij zijn dat hij niet vergeten is. Als er een personage is die stiekem ontzettend bij de Super Smash Bros.-franchise hoort, is het Luigi wel. Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS zal uitkomen in 2014.

Nintendo kondigt Luigi aan als personage voor Super Smash Bros.

Nintendo kondigt Luigi aan als personage voor Super Smash Bros.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch