Menu Premium

Nintendo kondigt Hyrule Warriors aan voor de Wii U

Karim Shehata 18/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo net schrokken we even tijdens de Nintendo Direct-uitzending die op het moment van schrijven gaande is. De opening van de altijd zeer ongemakkelijke presentatie van het Japanse bedrijf begon met Link die hordes aan vijanden afslachtte. Wanneer je denkt dat het hier om een nieuwe The Legend of Zelda-titel gaat, zit je er overigens flink naast. Het gaat hier namelijk om een game die in samenwerking met Tecmo Koei wordt gemaakt, gebaseerd op de Dynasty Warriors-franchise. Nintendo kondigt Hyrule Warriors aan voor de Wii U, welke overigens als werktitel gepresenteerd wordt.

Het is namelijk nog niet helemaal zeker hoe de game gaat heten, maar voor het gemak heeft Nintendo de game maar even Hyrule Warriors genoemd. Om nog maar even te benadrukken dat het hier niet gaat om een deel in The Legend of Zelda-franchise hebben de twee Japanse bedrijven in kwestie de Zelda-naam niet in de voorlopige titel genoemd. Wél is het Link die hordes aan vijanden gaat afslachten, waardoor Nintendo-fans dus binnenkort met een hack ‘n slash game aan de slag kunnen op de Wii U.

De opmerkelijke game moet in de lente van 2014 gaan verschijnen voor de Nintendo Wii U. Wanneer er meer info binnendruppelt over de titel, of als de titel zélf nog wordt veranderd, zie je dat natuurlijk op Gamekings.tv!

Nintendo kondigt Hyrule Warriors aan voor de Wii U

Nintendo kondigt Hyrule Warriors aan voor de Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch