Menu Premium
Loading...

Nintendo kondigt 1, 2 Switch aan

Maarten van Steijn 13/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor 1, 2 Switch  is een techniek gebruikt waarbij je de nieuwe Joy Con controllers van de Nintendo Switch optimaal kan benutten. Door de zogenaamde HD Rumble technologie, is het mogelijk om je ogen gericht te houden op de partner waarmee je speelt, in plaats van het beeldscherm.

Tijdens de presentatie werd al als voorbeeld gegeven dat de controller aan kan voelen alsof er bijvoorbeeld een glas met ijsblokjes heen en weer geschud wordt. Ook is het aan te voelen hoe veel ijsblokjes gevuld zijn per glas (lees: controller). Via deze techniek, die in mindere mate al met de Wii meegevoerd werd, word je uitgelokt bepaalde games in een party te spelen. Ook nu weer krijgen de controllers bandjes voor om je pols, om te voorkomen dat controllers door de kamer heen vliegen. Dit is dus weer een voorbeeld van het sociale aspect dat Nintendo weer mee probeert te geven met deze console, zoals ook al in de eerdere, uitbundige trailer te zien was. Ook zal je de L-knoppen aan de zijkant van de controllers zullen gebruiken voor deze game.

Check vooral even de bovenstaande trailer, waarin een hoop uitleg te zien is van de game.

Wat vind jij van de aankondiging van 1, 2 Switch? Denk je dat het aan gaat voelen als vernieuwde techniek, of zou het toch meer gaan neigen naar wat we op de Wii al zagen en laat het jou dus koud? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch