Menu Premium

Nintendo Direct voor E3 2013 staat gepland op 11 juni

Karim Shehata 23/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het begint zo langzamerhand te kriebelen in de onderbuik van de doorgewinterde gamer, nieuwsschrijver en gamejournalist. De E3 staat voor de deur, alhoewel we misschien beter kunnen zeggen dat wij voor de deur staan van de E3. Met de pas net aangekondigde Xbox One, de in februari aangekondigde PlayStation 4 en het ontbreken van (veel) goede games op de Wii U lijkt de aankomende E3 spannender te worden voor de industrie dan ooit. Aangezien Nintendo dit jaar géén persconferentie houdt op de E3, leek het er misschien wel eventjes op dat Wii U bezitters nog langer moesten wachten op de beloofde aankondigingen van Nintendo, maar niets is minder waar. De Nintendo Direct voor E3 2013 staat gepland op 11 juni aanstaande.

Nog altijd traditioneel en braaf na de persconferentie van Microsoft en Sony dus, die op de maandag van de E3 zullen plaats vinden. Nintendo kwam traditioneel altijd op de dinsdag van de E3 met hun persconferentie, en nu dus in plaats van een persconferentie met een Nintendo Direct. In deze Nintendo Direct moet het Japanse gamebedrijf toch wel hard gaan knallen, aangezien het niet goed lijkt te gaan met de verkopen van de Wii U.

Verwacht wordt dat Nintendo op de aankomende E3 een nieuwe 3D platformer van onze favoriete loodgieter Mario uit de doeken doet, maar ook (eindelijk) eens wat laat zien van een nieuwe Super Smash Bros, Mario Kart en The Legend of Zelda voor de Wii U. Laatstgenoemde staat op losse schroeven, aangezien er al een HD-remake in de maak is voor de Wii U van de GameCube topper The Legend of Zelda: The Wind Waker.

Welke games wil jij zien aangekondigd worden tijdens de Nintendo Direct op de E3 2013?

Nintendo Direct voor E3 2013 staat gepland op 11 juni

Nintendo Direct voor E3 2013 staat gepland op 11 juni

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch