Menu Premium

Nintendo Direct toont een shitload aan games voor de Switch

Jan Johan Beldrok 14/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Nintendo Direct van woensdagavond 13 februari liet Nintendo naast de ‘grote’ games The Legend of Zelda: Link’s Awakening en Mario Maker 2 ook een stortvloed aan andere titels zien. In dit nieuwsbericht halen we de spreekwoordelijke krenten even voor je uit de pap.

Hellblade, Assassin’s Creed 3 Remastered en Unravel Two komen naar de Switch

Er zijn een flink aantal games die een port zullen ontvangen voor de Nintendo Switch. Drie grote namen zijn Hellblade: Senua’s Sacrifice, de remastered versie van Assassin’s 3 en Unravel Two.

Assassin’s Creed 3 Remastered

Eerder deze week werd al bekend dat we de avonturen van Connor in Assassin’s 3 nogmaals kunnen gaan beleven op onze Xbox One en PS4. Nu is dus ook aan het licht gekomen dat we met onze hidden blades door de sneeuw gaan banjeren op de Nintendo Switch. De releasedatum is 21 Mei.

Hellblade: Senua’s Sacrifice

In eerste instantie was deze indrukwekkende game met het emotionele verhaal over geestelijke problemen enkel speelbaar op de PlayStation 4. Kort daarna kwam de Xbox One erbij. Nu gaat de game ook speelbaar zijn op de Switch. Release wordt ergens dit voorjaar.

Unravel Two

Op 22 maart komt ook Unravel Two naar de Nintendo Switch. In de lente van 2019 kwam de game op de PC ,PS4 en Xbox One uit. Het spel kan met twee spelers gespeeld worden en dat is iets wat we absoluut wel zien zitten op de Switch. Meer coöp spelplezier op de draagbare console is nooit weg!

Nog meer ports…

Naast de bovenstaande drie games komen er nog meer ports voor de Nintendo Switch. Dit zijn onder andere Bloodstained: Ritual of the Night, Grid Autosport, Dead by Daylight en Deltarune: Chapter 1. Ook Mortal Kombat 11 komt op de Switch uit. In eerste instantie was er sprake van een uitstel van de fighter voor de console van Nintendo, maar de versie voor de Switch komt dus gewoon net als de andere versies op 23 april uit.

Flink wat extra uurtjes speelplezier voor je Nintendo Switch! Welke games ga jij checken? En ben je naast de exclusives van Nintendo te paaien voor dit soort third party games?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch