Menu Premium

Nintendo Direct Mini toont vette shit!

Rens van Nerum 27/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo weet ons weer blij te maken in barre tijden! In het midst van de ‘intelligente lockdown’ door het Corona virus brengt Nintendo weer goed nieuws! Je kunt nu lekker op de bank kijken naar de nieuwe Nintendo Direct Mini. De Nintendo Direct Mini van maart 2020 zit weer boordevol heerlijke aankondigingen die ons op het puntje van de stoel laten zitten.

Nintendo Direct is altijd weer een feature van Nintendo waar vele gamers naar uitkijken, al helemaal wanneer je bedenkt wat Nintendo in de nabije toekomst voor ons in petto heeft. Zo heeft Nintendo tot nu toe een aantal grote namen aangekondigd waar fans op zitten te wachten, namelijk: Xenoblade Chronicles Definitive Edition, Bravely Default 2, Bayonetta 3 en natuurlijk fan-favourites Metroid Prime 4 en deeltje 2 van The Legend of Zelda: Breath of the Wild! Tot nu toe is alleen van Bayonetta 3 en Bravely Default 2 bevestigd dat ze een release gaan krijgen in 2020. De rest is dus nog even afwachten.

In deze Nintendo Direct Mini worden Xenoblade Chronicles, een nieuwe DLC karakter voor Super Smash Bros. Ultimate, een gratis update voor Animal Crossing: New Horizons, en meer informatie over de uitbreidingen van Pokémon Sword en Shield getoond, maar dat is niet alles! Zo komen ook games voor de Switch voorbij als Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Panzer Dragoon: Remake, Ninjala, Marvel’s Ultimate Alliance 3, King’s Bounty II en nog veel meer! De Nintendo Direct Mini duurt een klein half uurtje maar is zeker de moeite waard om even te kijken! Heb je hem nog niet gezien? Check hem dan hieronder!

Wat vind jij van deze Nintendo Direct Mini? Ben je enthousiast? Zit er een game tussen die je helemaal plat gaat spelen en waar je echt niet op kunt wachten? Of wordt je niet helemaal warm van deze aankondigingen? Wij horen graag wat jouw mening is in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch