Menu Premium

Nintendo brengt Yo-Kai Watch naar Europa

Karen Koch 07/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2013 zag Yo-Kai Watch het licht in Japan. Deze game veroverde vervolgens de harten van het gamende Japanse publiek en heeft een enorme fanbase op weten te bouwen. Nu komt dit fenomeen ook deze kant op, want Nintendo brengt Yo-Kai Watch naar Europa.

Yo-Kai Watch heeft in Japan al een enorme massa aan opvolgers in allerlei vormen gekregen. Zo zijn er al drie andere games die de naam Yo-Kai Watch dragen, is er een manga van én is er zelfs een animatie-serie. De game draait om een jongen die allerlei Yo-Kai, vreemde wezens, kan zien, bevrienden en voor hem kan laten vechten. Deze wezens kunnen letterlijk alles zijn, van de vaas van je oma tot de bomen in het bos. Wat wel zo is, is dat al deze Yo-Kai mensachtige persoonlijkheden hebben.

Behalve dat de originele Yo-Kai Watch hierheen komt, heeft ontwikkelaar Level-5 ook bekendgemaakt dat er nog een derde deel in de serie aankomt, het vijfde deel in de serie in totaal. Een releasedatum voor Yo-Kai Watch in Europa is (nog) niet aangekondigd, maar het is wel bekend dat deze game voor de Nintendo 3DS zal uitkomen.

Bron: Gematsu

Nintendo brengt Yo-Kai Watch naar Europa

Nintendo brengt Yo-Kai Watch naar Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch