Menu Premium
Loading...

Nino en Jelle over de nieuwe PlayStation 3 Slim

Gamekings Redactie 19/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tokyo Game Show 2012 is vol aan de gang. Wij zijn er jammer genoeg niet bij. Sony heeft namelijk vandaag allemaal nieuwe aankondigingen gedaan en heeft zo bekend gemaakt dat er een nieuwe versie van de PlayStation 3 komt. In dit redactie item hoor je Nino en Jelle over de nieuwe PlayStation 3 Slim.

Het grootste nieuws van Sony op de Tokyo Game Show 2012 is natuurlijk de nieuwe PlayStation 3 ‘Super Slim’. Deze Super Slim is bijna net zo groot als twee PlayStation controllers naast elkaar. De console komt in twee versies; één met 500 GB en één met 12 GB. Dit lijkt een beetje klein, maar je kan er gelukkig een externe HDD aan vast koppelen.

Naast nieuws over de nieuwe PlayStation 3 Super Slim is er ook nog nieuws over PlayStation Plus dat naar de PlayStation Vita komt in november. Je hoeft niet nog een keer te betalen voor je PlayStation Plus Vita abonnement als je al een account hebt voor de PlayStation 3. Daarnaast is er één GB aan opslagruimte voor savegames en downloadable content. Ook zal de PlayStation Plus service voor de PlayStation Vita gratis toegang geven tot een selectie van games en krijg je korting op bepaalde DLC pakketten. De updates worden automatisch gedownload en geïnstalleerd, zodat je games up-to-date zijn wanneer jij ze wil spelen. Je trophies worden uiteraard gekoppeld aan je PlayStation Network, zodat je niet twee keer je trophies hoeft te halen. Er zijn alleen helaas nog geen games bekend die beschikbaar worden voor PlayStation Plus.

Tenslote krijgt de PlayStation Store een nieuwe look en feel wat waarschijnlijk in oktober komt. Check snel het redactie item en kijk naar Nino en Jelle over de nieuwe PlayStation 3 Slim.
Nino en Jelle over de nieuwe PlayStation 3 Slim

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch