Menu Premium

Ninja Turtles: Mutants in Manhattan verschijnt op 24 mei

Bas Boudewijn 15/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind januari kwam uitgever Activision uit het niets met een aankondigingstrailer voor een nieuwe Ninja Turtles-game. De franchise, die sinds de jaren tachtig al in meer dan vijftien games heeft mogen schitteren, krijgt er nu dus nog eentje bij. Lang hoeven we niet te wachten, want Ninja Turtles: Mutants in Manhattan verschijnt op 24 mei op Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC .

Ninja Turtles: Mutants in Manhattan wordt ontwikkeld door Platinum Games, die eerder al verantwoordelijk waren voor Bayonetta en tegenwoordig aan Scalebound en Star Fox: Zero werken. Door de geschiedenis van de Japanse studio verrast het dan ook niet dat de meest recente trailer volledig om combat en bosses draait. Zowel de cel-shaded stijl als de manier waarop de trailer van Ninja Turtles: Mutants in Manhattan is opgebouwd, doet denken aan de originele tekenfilmserie.

In de trailer maken we kennis met vier bosses die we stuk voor stuk kennen uit het Teenage Mutant Ninja Turtles-universum. Bebop en Rocksteady zijn het varken met het roze haar en de gele bril en de neushoorn die samen een duo vormen, die de serie voor het eerst leerde kennen in 1987. Karai, die we in de ‘TMNT-lore’ ook meerdere malen tegen komen, is een samurai die af en toe nog weleens in een slang wil veranderen. Tegelijkertijd is ze het nichtje van de vierde boss in de trailer, Super Shredder.

Ninja Turtles: Mutants in Manhattan is vanaf 24 mei beschikbaar voor PC en de current- en old-gen consoles van Microsoft en Sony. Kijk jij al uit naar het schildpadden-combat-spektakel of laat jij deze game links liggen? Laat het weten in de comments!

Ninja Turtles: Mutants in Manhattan verschijnt op 24 mei

Ninja Turtles: Mutants in Manhattan verschijnt op 24 mei

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch