Menu Premium

Ninja Gaiden Sigma 2 Plus voor de PS Vita verschijnt 1 maart

Gamekings Redactie 15/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ninja Gaiden voor de PlayStation Vita? Jazeker! Ninja Gaiden Sigma 2 Plus voor de PS Vita verschijnt 1 maart. En die datum geldt voor alle landen in Europa. Onze Amerikaanse gamevrienden mogen iets eerder aan de slag, namelijk op 26 februari volgend jaar. Vechtersbazen met een PS Vita mogen zodoende alvast in hun handjes knijpen.

De populaire Ninja Gaiden serie krijgt dus een vervolg op de handheld van Sony. Nog een bevestiging dat de PS Vita steeds serieuzer genomen wordt door game ontwikkelaars. Gelukkig maar. Ninja Gaiden Sigma 2 Plus wordt toegankelijker gemaakt, zodat ook nieuwe spelers die voor de eerste keer los zullen gaan met Ninja Gaiden de principes snel leren beheersen. De modus die dit mogelijk maakt heet de Hero Mode. Aangepaste controls, waaronder de mogelijkheid om de touch controls van de PS Vita te gebruiken, om tegenstanders keihard te whoopen.

Maar er is nog meer. De tweede nieuwe modus heet de Ninja Race, waarin spelers bepaalde items kunnen pakken die de snelheid van Ryu een flinke boost geeft en om de aanvalskracht te vergroten. En dan is er nog de Tag Mission Mode, waardoor je als speler meer tijd kunt doorbrengen met Ayane, Momiji en Rachel.

De game zal een remake zijn van de PlayStation 3 versie, die op zijn beurt een remake was van de Xbox 360 versie. Maar dat maakt allemaal geen snars uit natuurlijk! Vanaf 1 maart 2013 kunnen we ook on-the-move met Ryu en consorten aan de slag en dat is uiteraard retevet!

Ninja Gaiden Sigma 2 Plus voor de PS Vita verschijnt 1 maart

Ninja Gaiden Sigma 2 Plus voor de PS Vita verschijnt 1 maart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch