Menu Premium

Nieuwe update No Man’s Sky zorgt voor uitbreiding ship inventory

Lars Leeftink 02/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

No Man’s Sky is inmiddels al drie jaar uit en de game krijgt nog steeds regelmatig aandacht van de developers. En ook gamers lijken er geen genoeg van te krijgen. Dit lijkt ook wel uit het feit dat er weer een nieuwe update online is gekomen. Synthesis, sinds 28 november online, zorgt ervoor dat de inventory van je schip vergroot kan worden en dat je terrein aan kan passen.

De aanpassingen zijn belangrijk

Want veel mensen willen de inventory van hun schip graag kunnen uitbreiden om zo meer spullen mee te kunnen nemen. Het is zelfs mogelijk om de class van je schip te upgraden, waardoor je schip weer beter wordt. Tevens komen daar speciale perks bij kijken. Dingen zoals maneuverability en damage kunnen daarmee beïnvloed worden. En hoe meer dingen customizable zijn, hoe beter. Je kunt ook andere schepen plunderen voor parts.

De terrain manipulator in No Man’s Sky

Want daar wordt ook wat aan verandert. “make a permanent stamp on the world with your edits,”, aldus PC Gamer. Je kunt nu dus het terrein aanpassen, iets wat vervolgens ook daadwerkelijk zo blijft. Voor deze update was dit niet het geval. Als je iets op een planeet kapot maakte, je vervolgens wegging en daarna weer terugkwam, was er niks meer te merken van dat wat jij had aangericht op die planeet. Dat is nu dus niet meer het geval.

Alles blijft zoals jij het achter laat. Voor de mensen die base-building leuk vinden is dit natuurlijk een hele belangrijke ontwikkeling. Tot slot is het nu ook mogelijk om meerdere multitools bij je te hebben. Voor de synthesis update kon je er maar een bij je hebben. En als klap op de vuurpijl kun je ook verschillende characters creëren waarmee je vervolgens ook op elk moment kan switchen. Genoeg reden in ieder geval om weer aan de slag te gaan met No Man’s Sky.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch