Menu Premium

Nieuwe trailer Shogun 2 Total War

Boris van de Ven 29/07/2010 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na lang wachten duiken eindelijk de eerste beelden op van Shogun 2 Total War. De trailer is vandaag door Sega vrijgegeven met het volgende commentaar:

In deze in-gametrailer zie je een invasievloot van Japanse schepen aankomen met vijandelijke soldaten uit een verre provincie.
Zeeslagen vormen een belangrijk onderdeel van Shogun 2 en kunnen nu plaatsvinden in kustgebieden. De schepen navigeren hierbij over het terrein.
Een verkenner van de Takeda-clan (rood) ziet de naderende schepen en rent terug om zijn heer te waarschuwen: de vijand nadert en kan elk moment aan de kust landen.
De strijdkrachten van de Chosokabe (zwart) landen en vormen een enorm marcherend leger. De legers in Shogun 2 zijn veel groter in vergelijking met eerdere TW-games.
Dit leger bestaat uit ashigaru en samoerai. Als het bij de kasteelpoorten aankomt, zijn de strijdkrachten van Takeda zich net aan het verzamelen voor de verdediging.
De dag gaat voorbij en de avond valt, onder begeleiding van striemende regen, wind en donder. Nachtgevechten zijn een nieuwe functie in Shogun 2. Hier zie je ze in-game.
De twee strijdmachten nemen het tegen elkaar op. Als de strijd eindelijk aanvangt, beginnen de elitesamoerai op elkaar in te hakken.
De Chosokabe verliezen de strijd van de sterkere Takeda-samoerai. Wanhopig beuken ze in op de vijand met een enorme charge van de cavalerie.
De nieuwe impact- en fysicamodellen maken de gevechten in Shogun 2 zowel realistisch als filmisch.
Dit is maar een voorproefje van één gevecht, tijdens één seizoen, op één avond in Shogun 2.
Met vier verschillende seizoenen, een volledige epische campagnekaart, 9 speelbare clans en decennia vol conflicten/ontwikkelingen in de krijgskunst is Shogun 2 enorm!”


Shogun 2 Total War Trailer
Geüpload door cheb73. – Klik hier voor meer console en PC gaming video's.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch