Menu Premium

Nieuwe trailer Mafia 3 wordt morgen wereldwijd onthuld

Joep Omes 18/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Morgen wordt jou een aanbod gedaan dat je eigenlijk niet kunt weigeren; er wordt een nieuwe wereldwijde trailer voor Mafia 3 onthuld! Het betreft hier zelfs de allereerste trailer voor de game in 2016. Mafia 3 vormt het derde deel in deze reeks games over de onderwereld, gerund door Italiaans-Amerikaanse families die eer en trouw hoger hebben zitten dan andere normen en waarden.

Waar de eerste game zich afspeelde in de jaren dertig en Mafia 2 vlak na de Tweede Wereldoorlog, vinden de gebeurtenissen van Mafia 3 plaats in het New Orleans van 1968. Je speelt met Lincoln Clay, een veteraan die net terug is van de Vietnamoorlog. In een tweet laat uitgever 2K ons weten dat we in de trailer, die morgen om 14:00 onze tijd online gaat op het YouTube-kanaal van de publisher, meer te weten komen over dit verhaal.

De game wordt uitgegeven door 2K, maar een nieuw team, Hangar 13, ontwikkelt de game. Mafia 3 heeft nog geen releasedatum, maar we weten al dat de game wordt uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Mac OS X. Heb jij zin om je weer tussen de maffiosi te begeven? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch