Menu Premium

Nieuwe The Last of Us DLC wordt binnenkort onthuld

Lisette Atsma 03/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks eerdere verwachtingen zijn we nog niet klaar met The Last of Us, want een nieuwe The Last of Us DLC wordt binnenkort onthuld. Naughty Dog heeft dit zelf meegedeeld in een stream. De onthulling zal waarschijnlijk komen tijdens het PlayStation Experience Event in Vegas, daar zal de game namelijk speelbaar zijn. Er bestaat ook een mogelijkheid dat deze DLC één van de twaalf scoops gaat zijn tijdens The Game Awards.

Wat voor velen als een teleurstelling zal komen, is dat deze DLC niet onder de Season Pass zal vallen, omdat er in de woorden van Naughty Dog “al veel meer is uitgekomen onder de Season Pass dan beloofd was.” De DLC zal dus los van alles aangeschaft moeten worden. De uitbreiding zal verschijnen voor zowel de PlayStation 3 als de PlayStation 4.

Dit weekend kunnen we dus meer nieuws verwachten over deze aankomende DLC. Er gaat ook een gerucht dat Uncharted 4: A Thief’s End speelbaar zal zijn op de PlayStation Experience. Mocht dit inderdaad zo zijn, dan volgt er ongetwijfeld meer nieuws binnenkort!

Bron: Gamepur

Nieuwe The Last of Us DLC wordt binnenkort onthuld

Nieuwe The Last of Us DLC wordt binnenkort onthuld

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch