Menu Premium

Nieuwe screenshots van The Witcher 3: Wild Hunt

Gamekings Redactie 10/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Witcher kwam in 2007 op de PC uit en alhoewel het geen gigantische kaskraker was, heeft het in die tijd toch menig gamer-hart veroverd. Vervolgen konden natuurlijk niet uitblijven en zo zijn we ondertussen aanbeland bij The Witcher 3: Wild Hunt. De games in de The Witcher-serie zien er altijd prachtig uit en aan de nieuwe screenshots van The Witcher 3: Wild Hunt te zien gaat hier geen verandering in komen.

Tijdens de Game Developers Conference liet ontwikkelaar CD Projekt Red de nieuwe screens zien. De presentatie bestond uit het uitleggen van de nieuwe engine, gepaard met een heleboel getalletjes wat neer kwam op één ding: The Witcher 3: Wild Hunt ziet er veelbelovend uit. Wat ook gezegd mag worden is dat het bedrijf ook zelf de nieuwe engine heeft gemaakt: de REDengine 3.

De The Witcher-serie bracht de gamers een volwassen sfeer en feel die maar weinig games eerder hadden getoond. De open wereld zat goed in elkaar en er was genoeg te doen, wanneer je er zelf genoeg tijd in stopte. Ook kent de serie het bekende keuze-gevolg concept en dit is ook in The Witcher 3: Wild Hunt aanwezig. Deze features waren samen met de prachtige graphics en de, bij tijden, stevige moeilijkheidsgraad de succesformule van de game. De game zal wederom alles uit je PC halen en ook de PlayStation 4 en de Xbox One kunnen met deze game hun spierballen laten zien. The Witcher 3: Wild Hunt brengt het verhaal van Geralt, de protagonist, ten einde. We weten echter allemaal hoe het gaat in de game=wereld wanneer een game reeks succesvol genoeg is. Er is dus een kans dat dit helemaal niet de laatste keer is dat we Geralt gaan zien.

De Poolse ontwikkelaar hoopt met deze game hun kunnen te laten zien op de next-gen consoles en dé game te worden waar fantasy-fanaten geen genoeg van kunnen krijgen. Wel moet er nog even gewacht worden voordat je zelf in deze gritty wereld kunt stappen. De exacte datum is nog niet bekend, maar in februari 2015 kunnen de eigenaren van een PlayStation 4, Xbox One of een hele dikke PC dit avontuur spelen.

Nieuwe screenshots van The Witcher 3: Wild Hunt

Nieuwe screenshots van The Witcher 3: Wild Hunt

Nieuwe screenshots van The Witcher 3: Wild Hunt

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch