Menu Premium

Nieuwe screenshots van Killer is Dead

Gamekings Redactie 01/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We nemen een kleine sprong in de tijd. De wereld is verder dan we nu zijn. De dingen waar we altijd al van gedroomd hebben zijn mogelijk. Onze eigen planeet is niet meer de enige waar we kunnen zijn, door de ruimte reizen is net zo makkelijk als nu een ritje met de trein pakken. Mensen zijn geen mensen meer, maar halve robots en als we kijken naar de tijd waarin dat anders was lijkt het zo lang geleden. Wat ik net omschrijf is natuurlijk nog geen werkelijkheid, maar zo kan het wel worden. Deep Silver laat ons zien hoe zo’n wereld eruit zou kunnen zien in nieuwe screenshots van Killer is Dead.

Of we zo’n wereld moeten willen is nog maar de vraag, als we Grasshopper Manufacture moeten geloven kent het ook zo zijn nadelen. De ontwikkelaar die we kennen van games als No More Heroes, Killer7 en Lollipop Chainsaw ziet dat vergevorderde techniek ook criminelen de kans geeft nieuwe duistere methodes te bedenken. Als een beul aan de goede kant van de wet, ben je in de huid van Mondo Zappa verantwoordelijk om hier een stokje voor te steken. Je voert opdrachten uit voor de Bryan Execution Firm, een bedrijf dat, onder leiding van cyborg Bryan Roses, met harde hand een einde wil maken aan de criminaliteit. Onder het mom van zachte heelmeesters maken stinkende wonden, krijg je een arsenaal aan brute wapens om te laten zien wie er de baas is.

Ondanks dat Killer is Dead geen vervolg is op Killer7, kent het wel degelijk veel dezelfde spelkenmerken. Goichi Suda, verantwoordelijk voor het verhaal in beide games, laat weten dat ze spiritueel gezien wel verbonden zijn aan elkaar. Killer is Dead gaat in essentie verder waar Killer7 en No More Heroes ophielden. Ook noemt hij de game de filosofische tegenhanger van Lollipop Chainsaw, waar hij producent van was. Killer is Dead verschijnt 27 augustus voor PlayStation 3 en Xbox 360, maar voordat het zo ver is kun je eerst nog genieten van deze prachtige, maar bizarre screenshots.

Nieuwe screenshots van Killer is Dead

Nieuwe screenshots van Killer is Dead

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch