Menu Premium

Nieuwe screenshots van inFamous: Second Son

Karim Shehata 19/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na onder meer Killzone Shadow Fall en Knack verschijnt er binnenkort een nieuwe exclusieve titel voor de PlayStation 4 in de vorm van inFamous: Second Son. De game ziet er simpelweg prachtig uit, maar de vraag is voorlopig nog of de game ook daadwerkelijk kwalitatief van een next-gen niveau is. Het antwoord op die vraag kan gegeven worden op 21 maart, want vanaf die datum ligt de superhelden-game in de winkels. Tot die tijd moeten we het doen met de info en beelden die Sony ons toewerpt. Zo zijn er nu nieuwe screenshots van inFamous: Second Son verschenen.

UPDATE: De Franse PlayStation-divisie heeft zojuist bekendgemaakt hoeveel schijfruimte er nodig gaat zijn om inFamous: Second Son te kunnen installeren op de next-gen console van Sony. De game zal zo’n 24 GB aan schijfruimte gaan eisen van je PlayStation 4.

De nieuwe screenshots van inFamous: Second Son maken ons overigens niet veel wijzer, behalve dat deze onderstrepen dat de game er erg goed uitziet. Op de twee screenshots zien we onder meer het hoofdpersonage even iets uitleggen aan een vrouw, terwijl het andere screenshot erg sci-fi over lijkt te komen. Zoals gezegd worden we dus niet veel wijzer van deze screenshots, maar het herinnert de gamer in ieder geval aan het feit dat inFamous: Second Son over een ruime maand al in de winkels komt te liggen voor de next-gen console van Sony.

Maart wordt dus een grote maand voor Microsoft en Sony, want waar het eerstgenoemde bedrijf die maand de release van Titanfall te verwerken krijgt op de Xbox One en de Xbox 360, is inFamous: Second Son dus de grote exclusieve titel van Sony in die maand. Beide titels zijn overigens op geen enkel vlak met elkaar te vergelijken, want inFamous: Second Son richt zich vooral op de singleplayer, terwijl Titanfall juist alleen een multiplayer-titel gaat worden. De PlayStation-gamers die dus graag een singleplayer-titel spelen, kunnen vanaf 21 maart aan de slag met inFamous: Second Son op de PlayStation 4.

Nieuwe screenshots van InFamous: Second Son

Nieuwe screenshots van InFamous: Second Son

Nieuwe screenshots van InFamous: Second Son

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch