Menu Premium

Nieuwe Screenshots van GTA V

Boris van de Ven 20/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe Screenshots van GTA V duiken plotseling op! Stop de persen! Drie nieuwe screenshots van GTA V zijn opgedoken en beloven veel goeds. Rijden op een fiets, Vliegen in een straaljager en racen in een Cheetah sportwagen. Interessant aan deze screenshots zijn natuurlijk de onderwerpen. Aan de sfeer is goed te zien dat de game zich aan de Amerikaanse westkust afspeelt. Die typische Zonsondergang beelden bij de pier van Santa Monica. Waarbij de fietser ogenschijnlijk op een fixed gear bike rijdt. Maar ook de auto, de cheetah, die we natuurlijk eerder zagen in Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Liberty City Stories en Grand Theft Auto: Vice City Stories. De Cheetah is een sportwagen die wordt gemaakt door het fictieve automerk Grotti, dat weer gebaseerd is op Ferrari.

De straaljager, een F18 Tomcat, of zijn opvolger de F18 Super Hornet van de Amerikaanse marine zal ongetwijfeld voor veel spektakel zorgen. Hopelijk deze keer ook in de multiplayer want dat is eigenlijk waar we op hopen met deze nieuwe Grand Theft Auto V. Een echte open wereld multiplayer mode waarbij de hele stad het decor is voor een oorlog waar honderden spelers tegelijkertijd aan mee kunnen doen. Al begrijpen we zelf ook wel dat deze mode dan alleen op de PC te spelen is.

Het is nog altijd de vraag wanneer deze game in de winkels zal liggen maar volgens onze verwachting is de releasedate van GTA V in mei 2013. En waar de game over zal gaan? In een eerdere trailer zagen wel al bank overvallers en we weten uit eerdere delen van GTA dat Rockstar games net zo’n fascinatie heeft met de film HEAT als wij hier op de Gamekings redactie. Misschien dat dit wel het thema is voor de nieuwe GTA V…maar misschien ook niet ;-)

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch