Menu Premium

Nieuwe screenshots van Battlefield 4

Gamekings Redactie 22/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na even te hebben moeten wachten, zijn er dan eindelijk nieuwe screenshots van Battlefield 4. Het zijn helaas drie afbeeldingen, maar ze zijn wel enorm bruut. Laten we de drie afbeeldingen van Battlefield 4 even doorlopen, want DICE heeft er goed zijn best op gedaan.

Nieuwe screenshots van Battlefield 4

De eerste afbeelding toont een grote explosie, een vuurbal die opstijgt naar de hemel. Dat we elkaar met raketten, bommen en granaten om de oren konden knallen wisten we al, maar zo vet en gedetailleerd hebben de explosies er volgens mij nog nooit uitgezien. De omgeving lijkt overigens erg op het braakliggende terrein van de eerste gameplaybeelden.

Nieuwe screenshots van Battlefield 4

De tweede vrijgegeven screen toont een soldaat in een bosrijke omgeving op de uitkijk. Hieruit kunnen we wat mij betreft mogelijk opmaken dat er zeker ook werk wordt gemaakt van sluipen, een goed gecamoufleerde soldaat is in de bossen namelijk niet te spotten. De zon door de bomen doet een vredige situatie vermoeden, maar laat je niet misleiden door de fluitende vogels. Het blijft namelijk wel Battlefield.

Nieuwe screenshots van Battlefield 4

De derde screen toont een ruimte waarin twee soldaten staan. Het lijkt op een screen van een cutscene. Misschien zijn ze de volgende zet aan het bespreken?

DICE laat in de screens goed zien hoe de game er uit komt te zien, maar roept wat mij betreft net zoveel vragen op als antwoorden. Wat doen die soldaten daar op de laatste afbeelding, is het onderdeel van een cutscene in de singleplayer campagne, of is het gewoon in-game footage? Ik ben door deze screens nog benieuwder geworden naar BF4. Tot nu toe zijn alle Battlefield titels grote games geweest en Battlefield 4 lijkt de serie niet teleur te gaan stellen. Of het DICE gaat lukken een even groot of misschien nog groter succes te boeken dan de oude Battlefield titels, is maar de vraag. In ieder geval zijn de verwachtingen hoog.

Battlefield 4 komt voor Amerika uit in oktober en voor Europa in november, we zullen dus nog even moeten wachten op de grote titel. Denk je dat Battlefield 4 net zo groot wordt als de eerdere Battlefield games, of wordt de lat door alle media-aandacht te hoog gelegd?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch