Menu Premium

Nieuwe PlayStation 3 Slim verschijnt op 28 september

Gamekings Redactie 19/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony heeft vandaag tijdens de Tokyo Game Show officiëel de ‘Super Slim’ versie van de PlayStation 3 aangekondigd. Na vele geruchten over de releasedatum is de officiële releasedatum voor Europa nu eindelijk bekend: De nieuwe PlayStation 3 Slim verschijnt op 28 september.

De Super Slim is bijna de helft kleiner en lichter dan de normale of de “Fat” PS3 en ongeveer een kwart kleiner en lichter dan de Slim versie. Alleen de Japanse modellen zullen een spectaculair kleurtje krijgen, Classic White en Charcoal Black. Alle andere modellen, zullen alleen in Classic Black leverbaar zijn.

De prijzen zijn hetzelfde als de oude modellen, maar het geheugen van de harde schijf is wel flink omhoog gekrikt. Een 500GB model vervangt het oude 320GB model en is te koop voor €299,- waar je FIFA 13 bij krijgt.

In de rest van de wereld gaat een 250GB model het oude 160GB model vervangen, maar in Europa is deze helaas niet te koop. Wel kunnen we een 12GB versie aanschaffen die vervolgens kan worden aangesloten op een 250GB PlayStation HDD of een externe SSD. Deze 12GB versie kost je €230,- exclusief een HDD of SSD. Bij deze versie krijg je helaas ook geen FIFA 13 cadeau. Handig mocht je nog een HDD hebben liggen en FIFA 13 al gepre-ordered hebt.

Over een kleine twee weken is er dus een nieuw PlayStation model, maar willen we dat eigenlijk wel? Gaan mensen, met of zonder PS3, niet gewoon wachten op de PlayStation 4?

Nieuwe PlayStation 3 Slim verschijnt op 28 september

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch