Menu Premium
Loading...

Nieuwe Pikmin side-scroller voor de 3DS is in de maak

Sjaak Verbon 01/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo heeft zojuist een gloednieuwe Pikmin side-scroller voor de 3DS aangekondigd tijdens de Nintendo Direct met een kersverse trailer. De game zal bovendien de eerste Pikmin-game ooit worden voor de handheld. Check dus snel de trailer hierboven!

Het is de eerste Pikmin-game sinds Pikmin 3, die kwam uit voor de Wii U. Dit keer zal het spel gespeeld worden vanuit een side-scrolling perspectief en zal het bestuurd worden via je stylus. Zo is het mogelijk om de Pikmin te gooien of bevelen te geven. Er zijn in de trailer rode, blauwe en gele Pikmin te zien.

In Pikmin 3 op de Wii U voerde je het bevel over een leger van mierachtige wezentjes die je beschermen en voor je werken. Volgens Shigeru Miyamoto is Pikmin 4 al een tijdje in ontwikkeling. Zal dit Pikmin 4 zijn? Of zal er nog een andere game in ontwikkeling zijn? Vorig jaar liet Miyamoto weten dat Pikmin 4 binnen een jaar zou gaan uitkomen, misschien is die versie wel vooruitgeschoven naar de Nintendo NX-versie.

Pikmin zal ergens in 2017 gaan verschijnen voor de Nintendo 3DS. Zijn jullie geïnteresseerd in deze game? Hoe denken jullie over het nieuwe side-scrolling perspectief? Deel het met ons in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch