Menu Premium

Nieuwe patch voor Firewatch verbetert spelervaring PS4-versie

Erwin Prins 19/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In tegenstelling tot de PC-versie van het recent uitgebrachte Firewatch, draait de PlayStation 4-versie van het open wereld-mysterie niet helemaal zoals het zou moeten. Zo wil de frame rate nog weleens een duik nemen en heeft de game last van hinderlijke texture pop-up. Ontwikkelaar Campo Santo heeft daarom zojuist een patch uitgebracht, welke deze problemen zo veel mogelijk moet verhelpen.

Naast een stabielere spelervaring brengt de patch tal van andere verbeteringen met zich mee. De meest in het oog springende zijn een opgeschroefde draw distance, het verhelpen van een aantal movement- en quest glitches, een gestroomlijnder laadsysteem van saves en een minder frequent auto-save systeem. Het vele auto-saven speelde namelijk een rol bij de totstandkoming van de instabiele frame rate, zo legt de ontwikkelaar uit in een blogpost.

Daarnaast laat Campo Santo weten dat het zeker niet bij deze patch zal blijven. Men blijft sleutelen aan de game om de ervaring die Firewatch biedt zo veel mogelijk te verbeteren. In de pijplijn zit in ieder geval het toevoegen van ondertiteling in meerdere talen. Op welke termijn de game van een volgende update wordt voorzien, is nog niet bekend.

Bron: VideoGamer

Nieuwe patch voor Firewatch verbetert spelervaring PS4-versie

Nieuwe patch voor Firewatch verbetert spelervaring PS4-versie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch