Menu Premium

Nieuwe patch voor Diablo 3 brengt nieuwe functies met zich mee

Karim Shehata 26/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnenkort komt Diablo 3: Reaper of Souls uit voor de PC. Deze uitbreiding zal tal van nieuwe features met zich mee brengen en tevens uren aan gameplay toevoegen aan de game, waardoor de Diablo 3-wereld dus van een frisse wind wordt voorzien. Hier blijft het echter niet bij, want de nieuwe patch voor Diablo 3 brengt nieuwe functies met zich mee. Hierdoor kun je dus ook met de originele versie van Blizzard’s game flink aan de slag met nieuwe features.

Zo brengt patch 2.0.1 onder meer een nieuw loot-systeem met zich mee voor de game. Zo komen er smart drops, waardoor de loot die je dan vindt volledig bij jouw personage past. Daarnaast zijn de statistieken van de loot die je vindt een stuk duidelijker gemaakt, waardoor er hopelijk geen onduidelijkheid meer kan bestaan over de loot die je beschikt. Deze veranderingen worden nu alvast doorgevoerd, want in maart zal de Auction House gaan sluiten. Vanaf dat moment kun je dus geen items meer kopen van andere spelers.

Overigens wordt niet alleen het loot-systeem aangepast, want ook ga je onder meer nieuwe instellingen vinden voor de moeilijkheidsgraad van de game. Zo kun je nu beginnen met de game op Normal en tijdens je reis door de Diablo 3-wereld de moeilijkheidsgraad omhoog schroeven naar Hard, Expert, Master en Torment. Hier blijft het niet bij, want als je een echte uitdaging wil aangaan, kun je nog door Torment I tot en met Torment VI de gehele game gaan uitspelen. Daarnaast wordt door middel van Clans & Communities de optie geboden om makkelijker samen met vrienden of een clan te spelen, waardoor de game dus nog competitiever wordt. Ten slotte voegt Blizzard Paragon 2.0 toe aan Diablo 3, waardoor je dus nog wat uren zoet bent met de originele versie van Diablo 3.

Er komt dus een aardige nieuwe patch aan voor Diablo 3, waardoor iedereen dus goed voorbereid wordt op de uitbreiding die er binnenkort zit aan te komen in de vorm van Reaper of Souls. De features die Diablo 3: Reaper of Souls met zich mee brengt, zoals onder meer de Adventure-modus en een verhoogde level cap, blijven exclusief voor de uitbreiding die op 25 maart verschijnt voor de PC.

Nieuwe patch voor Diablo 3 brengt nieuwe functies met zich mee

Nieuwe patch voor Diablo 3 brengt nieuwe functies met zich mee

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch