Menu Premium

Nieuwe patch voor Call of Duty: Black Ops III op PS4

Lisette Atsma 01/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Activision’s Call of Duty: Black Ops 3 krijgt morgen nieuwe DLC, in de vorm van Awakening. In voorbereiding op deze nieuwe content heeft ontwikkelaar Treyarch vandaag een nieuwe patch uitgerold voor de PlayStation 4-versie van de game.

De patch voegt onder andere support toe voor de nieuwe maps die in de DLC zitten, maar bevat daarnaast natuurlijk ook een hele reeks fixes voor de reeds bestaande modi van de game.

In de multiplayer modus is bijvoorbeeld de exploit gefixt die mensen de mogelijkheid gaf sneller te bewegen wanneer ze nét voor het landen van een sprong aan een slide begonnen. Ook kun je nu het Combat Record van andere spelers bekijken.

In de Zombie-modus is een dagelijkse challenge feature, kun je in beast mode niet langer het zwaard oppakken in de Shadows of Evil-map en kun je nu via de bonus tab in het hoofdmenu toegang krijgen tot Dead Ops Arcade 2.

Treyarch is op dit moment nog hard aan het werken aan de patch voor de Xbox One en PC, maar deze volgt vast binnenkort. De volledige lijst patch notes is te vinden via de bronvermelding.

Bron: Activision

Nieuwe Patch voor Call of Duty: Black Ops III op PS4

Nieuwe Patch voor Call of Duty: Black Ops III op PS4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch