Menu Premium

Nieuwe patch verhelpt problemen met wagenziekte in The Witness

Yannick van Doorn 07/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wagenziek van een game, het zal je maar overkomen. Toch waren er meerdere berichten van gamers die tijdens de puzzelgame The Witness last kregen van wagenziekte op de PlayStation 4. Door een beperkt gezichtsveld en de kleuren werden enkele gamers misselijk tijdens het spelen. De nieuwste patch moet deze symptomen gaan verhelpen.

Patch 1.02 voor PlayStation 4, die gisteren in Noord-Amerika beschikbaar kwam en vandaag in Europa uitkomt, geeft je de optie om enkele instellingen te veranderen. Na het installeren van de patch krijg je de mogelijkheid om de crosshair aan of uit zetten. Daarnaast kan je onder andere het gezichtsveld aanpassen en kan je de randen rond je scherm iets donkerder maken.De eerste reacties over de pacht op Reddit laten een gemengd geluid horen. Een aantal gamers gaf al aan dat de symptomen nu onderdrukt worden, maar dit geldt nog niet voor iedereen.

The Witness is een puzzelgame van game-developer Jonathan Blow. In januari van dit jaar kwam de game uit op PlayStation 4 en PC. Heb jij tijdens het spelen van The Witness ook last gekregen van de hierboven genoemde symptomen?

Bron: VG24/7

Nieuwe patch verhelpt problemen met wagenziekte in The Witness

Nieuwe patch verhelpt problemen met wagenziekte in The Witness

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch