Menu Premium

Nieuwe patch Just Cause 3 nu beschikbaar

Joep Omes 16/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Just Cause 3 is sinds 1 december beschikbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One en stelt de speler in de gelegenheid om wederom met Rico Rodriguez alles in je pad te laten exploderen. Er waren echter wat kinderziektes in het spel, dus heeft Avalanche Studios een patch gemaakt om deze te verhelpen.

Just Cause 3 had onder meer te kampen met lange laadtijden, een probleem waarbij voertuigen verdwenen aan het begin van een missie en een euvel op de PC waarbij de game zichzelf afsloot voordat hij goed en wel was opgestart. In patch 1.02 is dit alles opgelost en kun je vrolijk verder met alles laten ontploffen. Daarnaast zijn er verbeteringen aangebracht om de algehele stabiliteit van de game te verbeteren.

De patch wordt deze week uitgerold, beginnend in Europa voor de PlayStation 4. Fans van de game met een Xbox One moeten één of twee dagen langer wachten, in verband met laatste goedkeuringen. De PC update was gepland voor vrijdag, maar is inmiddels al te downloaden via Steam. Happy exploding!

Nieuwe patch Just Cause 3 nu beschikbaar

Nieuwe patch Just Cause 3 nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch