Menu Premium
Loading...

Nieuwe Overlord in ontwikkeling

Jeroen Wiersma 22/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige maand kregen we voor het eerst sinds lange tijd berichten binnen van de sullige en geweldadige minions die we natuurlijk allemaal wel kennen uit de game van ons eigen Hollandse Triumph Studios. Minion master Gnarl, de wijze raadsheer van de Overlord had namelijk een Twitter-account aangemaakt. Dat er iets op komst is, hadden we daarom kunnen verwachten en is nu met het verschijnen van deze video niet meer te ontkennen. Een nieuwe Overlord is in ontwikkeling!

In 2007 verscheen de eerste Overlord die in game-land werd ontvangen als een aangename tot heel erg leuke verassing. De sterke kanten waren overduidelijk de combinatie van de kwaadaardigheid en humor, en het plezier die het meebracht om je minions dolenthousiast op vijanden of weerloze zielen af te zien stevenen om dood en verderf te zaaien. Vanwege het succes verscheen er al snel een uitbreiding en een opvolger in 2009, alsook een Overlord-game voor de Nintendo Wii en DS. Na lang wachten mogen de fans beginnen met uitkijken en aftellen naar een tot nog toe onbekende releasedatum.

In de video vertelt Gnarl hoe het de minions en de voorgaande Overlords is vergaan in de vorige delen en krijgen we ten slotte te zien dat de volgende telg in de franchise niet één, maar vier Overlords kent! Om de tease helemaal compleet te maken, zien we ook een heel kort gameplay-fragment, waarbij we kijken vanuit een top-down perspectief. Wat gaat dit betekenen voor de gameplay? En hoe ga jij straks de nieuwe Overlord spelen? Evil, of really evil?

Bron: VG24/7

Nieuwe Overlord in ontwikkeling

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch