Menu Premium

EA komt met een nieuwe Mass Effect: Andromeda preorder trailer

Maarten van Steijn 03/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Net een week geleden kwam EA nog met een cinematic trailer van hun aankomende titel, maar nu is er weer een nieuwe Mass Effect: Andromeda preorder trailer verschenen. Deze korte trailer van nog geen halve minuut lang, is zeer gefocust op de voordelen die een pre-order van de game met zich meebrengen, in tegenstelling tot de standaard versie.

In de trailer is onder andere de Deep Space Explorer armor en de unieke Nomad skin te zien. Daarnaast ontvangen mensen die de game preorderen, een multiplayer XP pack. Dit houdt in dat je sneller een level up kunt gaan, vanwege de tijdelijke Experience boost.

Het korte, nieuwe stukje gameplay dat in deze trailer te zien is, komt dus vermoedelijk ook van de multiplayer af. Zoals de trailer aantoont, zou deze footage puur in-game zijn. Dat klinkt weer als een hoop vette bionische krachten, zoals we dit van de eerdere Mass Effect delen kennen.

De preorder bonussen die in deze video voorbij flitsen, zijn eerder al bekendgemaakt – samen met een lijst aan content die je toegeworpen gaat krijgen bij de Standard, Deluxe en de Super Deluxe Edition!

Mass Effect: Andromeda, met BioWare als developer, gaat op 23 maart uitkomen voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Zit jij met trillende handen de kalender af te strepen tot deze datum in zicht is, of kijk je nog even de kat uit de boom wat betreft deze titel? Laat het weten in de reacties!

Bron: dualshockers.com

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch