Menu Premium

Nieuwe map Nuketown bij pre-order Black Ops 2

Gamekings Redactie 02/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eén van de vetste, meest actievolle maps uit de hele Call of Duty reeks vind je nu nog in Black Ops. En die speel je vast wat minder nu je waarschijnlijk met de laatste versie van Modern Warfare bezig bent. Maar niet getreurd, want Activision heeft bevestigd dat Nuketown opnieuw zal verschijnen.

“Nuketown 2025” zoals de map gaat heten, zal zijn opwachting maken in Call of Duty: Black Ops 2. Maar dan moet je de game wel pre-orderen bij een van de retailers die meedoet aan de actie. Doe je dat netjes, zoals je waarschijnlijk toch al van plan was, dan krijg je bij de lancering van de game de map als download aangeboden. De download zal beschikbaar zijn voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

“Simpel gezegd was Nuketown een blast om te spelen.” vertelde Treyarch studio hoofd Mark Lamia in de aankondiging. “En we zijn dan ook blij met de nieuwe versie van Nuketown 2025 voor Call of Duty: Black Ops 2. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om deze map met iedereen te spelen in november”.

Nu zit je natuurlijk vol in spanning tot je de hele game in november kan spelen en Nuketown 2025 is dan zeker een graag gezien extraatje. Maar toch vragen wij ons af welke map jij het liefst met een comeback terugziet.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch