Menu Premium

Nieuwe Kingdom Hearts game zou verrassend snel moeten verschijnen

Reilly 22/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een tweet van het Japanse Kingdom Hearts account heeft Square Enix wat informatie vrij gegeven rond de franchise. Zo heeft de uitgever twee nieuwe teams opgezet voor de serie. De eerste titel van een van die nieuwe teams zou al verrassend snel moeten verschijnen.

Kingdom Hearts Spin-off

Helaas hebben wij niet iemand hier die Japans kan lezen, dus we zullen het maar even moeten geloven van Gematsu. De website zegt dat dit te lezen is in de Q&A:

“While a traditional KH will take some time, the Kingdom Hearts Union ? team will first be making an unexpected announcement tomorrow. Furthermore, in addition to the Kingdom Hearts III and Kingdom Hearts Union ? teams, two new teams are currently at work, and one of their titles is coming surprisingly soon.”

Het lijkt dus niet om een volledig nieuw deel te gaan (niet dat iemand dat zo snel zou verwachten natuurlijk), maar eerder om een spin-off. KH is zeker niet een serie die daar vies van is. Hoewel het 14 jaar heeft geduurd voor we deel drie kregen, heeft de franchise in die tijd wel tal van spin-offs gehad. Deze kwamen vooral uit op mobile en handhelds.

Het lijkt dan ook voor de hand te liggen dat we dus weer zo’n titel kunnen verwachten.

Na Re:Mind geen DLC meer

Square zegt ook dat er na Re:Mind geen DLC meer zal komen voor Kingdom Hearts 3.

“As for downloadable content, Re Mind is the first and last. We’re already working on the next title.”

Voor Re:Mind zullen de fans overigens niet lang meer hoeven te wachten. De eerste en laatste DLC zal 23 Januari uit komen voor PlayStation 4. Xbox One bezitters zullen vanaf 25 Februari de DLC kunnen spelen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch