Menu Premium
Loading...

Kingdom Hearts 3 In-depth discussie “12 jaar wachten op iets moois”

30/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is hij dan eindelijk, niemand minder dan Kingdom Hearts 3 kwam even de deur van ons kantoor open maken. Voor veel mensen is dit toch wel echt dé game waar zij al zeker 12 jaar op hebben moeten wachten.  Het spel waar wij de wondere wereld van Disney mogen verkennen, zoals die van Toy Story, Pirates of the Carribean en nog veel meer. Voor Koos zou dit misschien nu al de game of the year kunnen worden. Skate daar in tegen moet als nieuwkomer nog even over zijn hoofd krabben wanneer het gaat om het verhaal. Benieuwd wat Boris dit keer allemaal te melden heeft in de premium discussie, zeker kijken dus!

Sleutel tot succes

Kingdom hearts is nu al een tijdje uit en is het een ongetwijfeld een succes geworden. Maar met de komst van het derde deel moet je altijd de vraag stellen “Trek dit nieuwe spelers?”. Niet iedereen zal het verhaal van Kingdom Hearts 3 waarderen. Heel veel mensen zullen de Disney stijl aantrekkelijk vinden maar het verhaal en de speelstijl maar matig vinden. Dus daarom is Kingdom Hearts 3 niet gemaakt om nieuwe spelers erin te trekken maar meer de ballen van de die-hard fans te strelen.

Een diepgaand verhaal

Voor veel mensen kan het zo zijn dat ze helemaal geen reet van het verhaal begrijpen. Dit kan wel eens kloppen omdat er tientallen games uit de reeks al zijn uitgekomen. Mocht jij nou toch even snel up-to-date willen zijn van het verhaal, dan raden wij zeker even aan om Kingdom Hearts 1 en 2 te spelen. Mocht je nou toevallig nog een PSP hebben liggen, kun je deze ook nog mooi meenemen om Birth by Sleep te spelen. Deze geeft nog wat extra informatie over de storyline. Je kunt natuurlijk ook gewoon alle cutscenes op YouTube bekijken, maar dat is wat minder leuk dan zelf spelen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch