Menu Premium

Nieuwe Killzone Shadow Fall multiplayer maps onthuld

Gamekings Redactie 15/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op het moment is de PlayStation 4 de enige next-gen console die in de Nederlandse winkels ligt en dat heeft Sony geen windeieren gelegd. Sowieso doet de PlayStation 4 het wereldwijd ontzettend goed en dat betekent ook dat Killzone Shadow Fall met mooie aantallen over de toonbank is gegaan. We hebben nu anderhalve maand de tijd gehad om met die game aan de slag te gaan en volgens Guerrilla Games is het tijd voor iets fris. Er zijn nieuwe Killzone Shadow Fall multiplayer maps onthuld, respectievelijk The Hangar en The Cruiser genaamd.

Er wordt door het Amsterdamse Guerrilla Games zelf op het officiële PlayStation Blog bekendgemaakt dat er twee nieuwe maps naar de multiplayer-modus van Killzone Shadow Fall komen. De eerste daarvan is The Cruiser, een map die bedoeld is voor hen die houden van close-to-mid-range combat. Het speelt zich namelijk af in een ontmantelde ISA cruiser, waardoor alles uit nauwe gangetjes bestaat. Er zijn verschillende choke points in de map en om de matches te domineren moet je deze perfect op je duimpje kennen.

De tweede map is The Hangar, welke juist het tegenovergestelde is van The Cruiser. The Hangar is namelijk een open map die een gigantische mijnbouwtoren van de Helghan’s als decor kent. In plaats van dat er wordt gefocust op close-combat, zijn juist de snipers hier in het voordeel. Toch is het geheel niet alleen maar open, want er zijn ook verschillende routes in The Hangar.

Beide maps worden zonder extra kosten toegevoegd aan de multiplayer-modus van Killzone Shadow Fall door middel van een update. Guerrilla Games laat weten ook aan de eerste DLC-uitbreding te werken, waar ze in de nabije toekomst meer over gaan vertellen. Wanneer The Hangar en The Cruiser naar de game komen is niet helemaal duidelijk, maar dat merken we vanzelf. Check hieronder hoe ze eruit zien!

Nieuwe Killzone Shadow Fall multiplayer maps onthuld

Nieuwe Killzone Shadow Fall multiplayer maps onthuld

Nieuwe Killzone Shadow Fall multiplayer maps onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch