Menu Premium

Nieuwe karakters gelekt van PlayStation All-Stars Battle Royale

Gamekings Redactie 09/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe karakters gelekt van PlayStation All-Stars Battle Royale. LittleBigPlanet’s Sackboy en Raiden van de Metal Gear-serie betreden het podium. Door een fout bij het marketing team van Sony zijn nu ook deze twee personages gelekt.

Wellicht was het een lekkage, maar aan de andere kant heeft Sony de laatste tijd net iets teveel moeite om de geheime karakters, daadwerkelijk geheim te houden. Het ruikt dan ook meer naar een marketingtruc dan een marketingfout. Volgens het officiële rapport was iemand bij Sony te gehaast met het publiceren van de nieuwe content op de PlayStation All-Stars Battle Royale website. Dit werd dan ook weer vliegensvlug teniet gedaan, maar niet voordat een paar oplettende kijkers daar een aantal screenshots van konden nemen.

Op de shots is duidelijk te zien dat LittleBigPlanet’s Sackboy te kiezen is als karakter, maar dat je deze jute-held kon verwachten was natuurlijk al lang geen geheim meer. Een meer opvallend personage is Raiden van de aankomende game, Metal Gear Rising: Revengeance en de PS2 titel Metal Gear Solid 2. De blonde-krijger staat op de screenshot te worstelen met Cole van Infamous onder het mom van ‘ultimate match ups’. De beelden van de website werden op het officiële PlayStation forum door meerdere gebruikers geplaatst, maar dit werd snel door Sony neergehaald.

De screenshots zien er behoorlijk legitiem uit, en het kan bijna ook niet anders dat Sackboy in de game zit. Naar alle waarschijnlijkheid wijst dit er op dat je straks een lekker potje kan brawlen met deze nieuwe karakters. Welke karakters hoop/verwacht jij dat Sony verder onthuld (lekt) voordat PlayStation All-Stars Battle Royale in oktober verschijnt?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch