Menu Premium

Het is aan: de nieuwe IP van Bandai Namco is op Gamescom te zien

Karen Koch 18/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Oh ja. Ja zeker wel. Alle fans van Bandai Namco, ga maar vast in de rij liggen met je slaapzak. Het is aan: de nieuwe IP van Bandai Namco is op Gamescom te zien. Het bedrijf dat voornamelijk bekend staat als uitgever in deze Westerse omgevingen heeft nog een aantal trucs in zijn arsenaal. Ben jij al benieuwd naar de nieuwe IP van Bandai Namco op Gamescom?

Ok, wat weten we tot nu toe. Bandai Namco gaat naar de Gamescom. Ze komen daar niet met lege handen, want er is ook de nieuwe IP van Bandai Namco op Gamescom. En… Dat is het wel zo’n beetje. Er is echt nog kapot weinig informatie over de soort game, de stijl, het genre, alles. Het enige dat we weten is dat ze met deze game proberen iets meer het Westerse publiek te bekoren.

Bandai Namco staat bekend als een uitgever die behoorlijk wat Japanse games op de markt brengt, maar ze hebben ook knallers zoals The Witcher 3: Wild Hunt op hun naam staan. Op de Gamescom zullen ze aanwezig zijn met Tekken 7, Dragon Ball: Xenoverse 2 en dus een nieuwe IP.

Een stuk informatie dat we wél weten is dat Bandai Namco als uitgever dient voor deze game. Eigenlijk betekent dit dat we juist nog minder weten, want nu kunnen we niet eens gokken naar de ontwikkelaar. Is het een Japanse studio, een Westerse studio, een…? Niemand weet het. Het enige wat we kunnen doen is wachten tot het 18 augustus is en de nieuwe IP van Bandai Namco op Gamescom onder ogen krijgen. Hebben jullie al een vermoeden of laten jullie dit nieuws lekker voor wat het is?

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch