Menu Premium

Nintendo teased nieuwe ‘interactive experience’ voor de Nintendo Switch

Buck Bijlsma 17/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week kondigde Nintendo een aantal nieuwe titels aan. De Nintendo Direct Mini was zodoende een succes. De Japanse gaming-gigant komt nu met meer nieuws. Op de website van Nintendo UK is een tease verschenen die hint naar een nieuwe interactieve ervaring voor de Nintendo Switch.

Japanners blijven sleutelen aan Nintendo Switch

De precieze tekst van Nintendo luidt: “A new interactive experience for Nintendo Switch that’s specifically crafted for kids and those who are kids at heart. Tune in later today”, zo teased Nintendo. Media speculeren nu over nieuwe accessoires voor de Switch. Uiteindelijk blijft het gissen voor de fans, maar het is in ieder geval goed om te zien dat Nintendo blijft sleutelen aan hun meest recente console.

De verkoopteller van de Switch is inmiddels over de tien miljoen stuks heen. Nintendo is ervan overtuigd dat het in het eerste levensjaar van de Nintendo Switch maar liefst 14 miljoen consoles zal verkopen. Een stuk rooskleuriger vooruitzicht dan bij de Nintendo Wii U het geval was. Wat denken jullie van de tease van Nintendo? Laat je horen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch