Menu Premium

Nieuwe informatie Overwatch 2 gelekt; voorspelt aankondiging op BlizzCon

Alex 19/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds afgelopen zomer gaan de geruchten over het net dat Blizzard bezig zou zijn met een sequel van Overwatch. De geruchtenmachine is inmiddels weer op volle kracht. Een bekende Overwatch-streamer die digitaal door het leven gaat als Metro, heeft de nodige informatie weten te delen over het toekomstige tweede deel. Zijn vorige ‘leaks’ bleken achteraf te kloppen, dus wie weet spreekt de beste man deze keer ook wel de waarheid.

Overwatch 2 gaat er volgens Metro komen

Volgens Metro gaat Blizzard het tweede deel van haar succesvolle first-person shooter aankondigen tijdens het aankomende BlizzCon 2019. Metro maakte dit bekend via zijn Twitterkanaal. De gelekte informatie komt van een anonieme bron, die vorige jaar ruim voordat BlizzCon 2018 van start ging, informatie wist te geven over de hero Ashe. Deze informatie bleek achteraf allemaal te kloppen. Overwatch 2 zal worden aangekondigd nadat men een cinematic trailer heeft laten zien, waarin Mei, Tracer, Winston en Young Genji een rol spelen.

Nieuwe modi en aanpassingen

De game zal een PvE (player versus environment) en een PvP (player versus player)-mode gaan bevatten. De manier van het levelen van je hero gaat ook op de schop. Het nieuwe leveling systeem zal bepaalde abilities van jouw desbetreffende hero moeten gaan aanpassen. In hoeverre dit zal gaan uitpakken wist de bron niet te melden. Een aankondiging van een nieuwe Hero zal volgens Metro niet gaan gebeuren. Blizzard zou de focus volledig op het tweede deel willen gaan richten. Of het hier gaat om een volledig nieuw deel of dat het een addon betreft, wist Metro op dit moment nog niet te zeggen.

Uiteraard moet dit nieuws met een flinke korrel zout genomen worden. Het feit is echter wel dat de vorige golf aan informatie vanuit deze hoek waar bleek te zijn. BlizzCon 2019 zal gehouden worden op 1 november aanstaande, waar wij hopelijk meer gaan horen over deze mogelijke sequel. Wat denk jij? Zou Metro het deze keer wederom bij het juiste eind hebben? Of zit zijn anonieme bron er deze keer volledig naast? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch