Menu Premium

Nieuwe info van Xenoblade Chronicles X naar buiten gekomen

Karen Koch 06/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Xenoblade Chronicles op de Wii werd door JRPG-fans met open armen ontvangen en zelfs non-fans hadden enorm veel lof voor de game. Het is dan ook niet gek dat Xenoblade Chronicles X ook behoorlijk wat verwachtingen met zich meebrengt. Vandaag is er nieuwe info van Xenoblade Chronicles X naar buiten gekomen en de game lijkt opnieuw een pareltje te kunnen worden.

Xenoblade Chronicles X zal een op zichzelf staande game worden, er zullen geen karakters van Xenoblade Chronicles in voorkomen. De speler zal een eigen avatar kunnen maken en daarmee de immens grote wereld, genaamd Mira, ontdekken. De game zal ook een stuk meer connectiviteit toevoegen: tot vier spelers kunnen samen de wereld rondtrekken in co-op. Daarnaast kan je ook informatie, voorwerpen en strategieën uitwisselen met maximaal 32 spelers tegelijk.

Xenoblade Chronicles X zal op 720p draaien en zal gespeeld kunnen worden met de GamePad, de Wii U Pro Controller of een toetsenbord. Ook heeft de game Off-TV play support.

In de game zal je vijf verschillende continenten kunnen bezoeken. Dit zijn de Black Steel, Forgotten Canyon, Luminous Forest, Primal Wilderness en de White Tree gebieden. Voor die moeilijk te bereiken stukken hiervan kan je een mecha inschakelen om je tot grotere hoogtes te tillen.

Xenoblade Chronicles X komt 29 april uit op de Wii U in Japan. Voor het Westen staat nog geen vaste releasedatum. Waar we wél de releasedatum van weten is de Xenoblade Chronicles-port voor de New 3DS. Deze komt namelijk op 2 april uit in Europa. Leuk detail: de Shulk Amiibo zal gebruikt kunnen worden om in deze game content vrij te spelen!

Bron: VG24/7

Nieuwe info van Xenoblade Chronicles X naar buiten gekomen

Nieuwe info van Xenoblade Chronicles X naar buiten gekomen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch