Menu Premium

Nieuwe Hyrule Warriors screenshots tonen Fi en Ghirahim

Karen Koch 11/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De naam Hyrule Warriors zal iedere Nintendo-fan ondertussen wel kennen. De game die de werelden en karakters van The Legend of Zelda-serie combineert met de gameplay van de Dynasty Warriors-serie heeft namelijk al behoorlijk wat hype gegenereerd. Na een ietwat kille eerste ontvangst hebben de gameplay trailers en screenshots tot nu toe toch menig fan weten te bekeren en enthousiasmeren. Langzaam aan druipt informatie over de game ook binnen, voornamelijk via screenshots. Vandaag is daar geen uitzondering op, want nieuwe Hyrule Warriors screenshots tonen Fi en Ghirahim.

Fi en Ghirahim, beide karakters uit de Wii-game Skyward Sword, zullen dus ook verschijnen in Hyrule Warriors. In de screenshots is te zien hoe Fi een lak heeft aan Link’s persoonlijke ruimte en vol in zijn gezicht hangt, maar ook een spetterende area-attack waarbij ze een tiental baddies achteruit knalt. Ghirahim krijgt, in tegenstelling tot Fi, geen battleshots. Wel ziet hij er nog altijd even freaky uit als in Skyward Sword en op de screens waar hij op staat, ziet hij er dan ook even intimiderend uit als in de Wii-versie, ondanks zijn kleurrijke legging. Naast Fi en Ghirahim laten de screens ook The Imprisoned zien. Dit beest bestaande uit voornamelijk tanden zal dus naar alle waarschijnlijkheid ook een boss battle in Hyrule Warriors voorstellen.

Natuurlijk zijn er ook wat extra screens met Link en Zelda gereleased. Link heeft zijn oude vriend de ball-and-chain teruggevonden en kan ook daarmee de hordes van bad guys van zich afhouden. Zelda heeft nog meer magic attacks geleerd en laat deze maar wat graag in actie zien. Naast alle personages zal de oplettende gamer nog iets hebben gezien: Farron Woods. Deze locatie uit Skyward Sword maakt dus ook een verschijning in Hyrule Warriors.

We moeten nog even wachten voor we zelf kunnen zien hoe Hyrule Warriors speelt. Op 19 september zal deze game uitkomen in Europa, exclusief op de Wii U. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de screenshots en video’s die Nintendo ons doorgeeft.

Nieuwe Hyrule Warriors screenshots tonen Fi en Ghirahim

Nieuwe Hyrule Warriors screenshots tonen Fi en Ghirahim

Nieuwe Hyrule Warriors screenshots tonen Fi en Ghirahim

Nieuwe Hyrule Warriors screenshots tonen Fi en Ghirahim

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch