Menu Premium

Nieuwe Halo komt in 2014 naar Xbox One

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is het moment waar de hardcore Xbox gamer op heeft gewacht. Er verschijnt een gast in een mantel en een hoodie over zijn hoofd op beeld. Hij loopt door een woestijnachtig gebied. Er gebeurt iets met  de zwaartekracht en er vindt een explosie plaats in het zand. Het is nog altijd niet bekend wie er door de woestijn loopt. Dan gaat de hoodie af en dat waar iedereen op hoopte kwam onder de hoodie vandaan. Masterchief! Totaal onverwachts. De nieuwe Halo komt in 2014 naar Xbox One.

Naast de Halo TV-serie die tijdens de Xbox One persconferentie aan bod kwam, is het nu de beurt aan een nieuw deel in de Halo game-serie. Geen Halo 5, maar gewoon Halo. Veel informatie over de game kregen we niet, maar de trailer heeft het hart van vele Halo fans tot in het diepste puntje geraakt.

De informatie die wel kregen was heel kort. ‘Halo maakt volop gebruik van de kracht en mogelijkheden van de Xbox One. Hij draait op een indrukwekkende 60 frames per second en maakt gebruik van de kracht van de cloud.’ Dat was het. We zullen dus moeten wachten op meer informatie. Informatie die we allemaal heel graag willen hebben. Tot die tijd kunnen we maar één ding doen: speculeren! Barst los in de comments.

Nieuwe Halo komt in 2014 naar Xbox One

Nieuwe Halo komt in 2014 naar Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch