Menu Premium
Loading...

Kies het ruime sop in de nieuwe gameplay van Sea of Thieves

Erwin Prins 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rum in je hand, je eigen piratenschip en prachtig geanimeerd water… Rare is terug met Sea of Thieves en Microsoft heeft de Gamescom in Keulen aangegrepen om maar liefst bijna twintig minuten aan verse beelden de wereld in te slingeren. Klim aan boord en kies het ruime sop in de nieuwe gameplay van Sea of Thieves!

In Sea of Thieves speel je de hoofdrol in je eigen piratenavontuur. Dit doe je niet alleen, maar in een online wereld vol met andere ambitieuze piraten. De oceaan op met je bemanning en naval battles aangaan met rivaliserende crews is een van de main features zoals de beelden (overigens van de PC) laten zien, en daar blijft het niet bij. Zo zagen we op de E3 dat ook op treasure-jacht gaan en het uiterlijk van je piraat customizen belangrijke onderdelen van de game zijn.

Na een lange omweg, heeft Rare de triple-A ontwikkeling hervonden. Met Sea of Thieves kiest de ontwikkelaar voor de populaire openwereldafslag met de nodige RPG-elementen. De game, welke ook offline te spelen is, verschijnt in 2017 op de Xbox One en PC. Net als andere Microsoft-titels krijgt Sea of Thieves de Xbox Play Anywhere feature mee. Ben jij klaar voor een drastische carrière-switch?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch