Menu Premium
Loading...

Nieuwe Forza Horizon 3 gameplay onthuld

Lisette Atsma 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De release voor de nieuwe racegame is niet ver weg meer, want Forza Horizon 3 komt bijna uit. Check deze eerste gameplay beelden in de trailer hierboven! Dualshockers heeft dit keer de primeur gehad bij de Gamescom in Duitsland. Hierdoor kunnen wij nu genieten van acht volle minuten gameplay van de aankomende Forza Horizon 3!

Forza Horizon 3 is speciaal gemaakt voor 4K-schermen van de PC. De gameplay video is echter opgenomen op de Xbox One S, maar dit doet zeker niet aan de game af! In de video zien de in Australië racende bolides er nog prima uit, terwijl ze hun weg banen over de wegen en zandduinen van het land.

Eerder vandaag deed Playground Games nog de aankondiging dat ze vanaf oktober wekelijkse challenges gaan organiseren in de game. Door deze te winnen kun je unieke prijzen krijgen, die verder niet in de game te halen zijn. Op deze manier wil de ontwikkelaar de game leuk en levend houden naast de content van de standaard game.

De nieuwe content volgt niet lang na het verschijnen van de game. Forza Horizon 3 komt namelijk 27 september uit op de Xbox One en de PC. Met vervolgens dus de wekelijkse uitdagingen in oktober, krijg jij er al een beetje zin in?

Bron: Dualshockers

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch