Menu Premium
Loading...

Nieuwe evoluties in Pokémon Sun & Pokémon Moon

Soraya van der Weiden 14/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zover, we kunnen weer kennis maken met nieuwe evoluties in de Pokémon games Sun & Moon. Naast deze nieuwe evoluties is er ook weer een Alola versie van een oude bekende en stellen twee nieuwe trainers zich voor.

Allereerst zien we Silvally, een Pokémon van het ‘normale’ soort in de vorm van een hond met klauwen en een hanenkam. Het speciale aan deze Pokémon is dat zijn type verandert naar aanleiding van de items die je hem geeft. Dit verandert ook het type van zijn special attack. Niet minder bruut is Kommo-o, de evolutie van Hakamo-o, die weer voortkwam uit Jangmo-o. Deze gek uitziende Pokémon is geluid- en kogelvrij! Daarnaast maken we kennis met de elegante Tsareena waarbij je maar beter op kan passen voor de lange benen van deze gras type Pokémon want ze kan hard schoppen! En tot slot komt ook Ribombee nog even voorbij.

Naast de nieuwe evoluties, komen er ook nieuwe trainers langs. De eerste is Olivia, de Kahuna van Akala Eiland. Zij vecht met Rock type Pokémon. Een soort Brock dus maar dan met meer rondingen, en grotere ogen. Daarnaast is er ook nog Ilima, de kapitein over een trail die je moet zien te voltooien.

Ook deze keer krijgen we weer een Alola type te zien van een oude bekende Pokémon. Dit keer hebben Grimer en Muk een make-over gekregen. Wat vind jij van deze gekke regenboogtypes van de oude Pokémon? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch