Menu Premium

‘Nieuwe Duke Nukem of Bulletstorm aankondiging op PAX’

Hylke Haagsma 19/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gearbox laat flink van zich horen de afgelopen dagen. Naast het teasen van een Borderlands 3 onthulling en een gloednieuw spel over robots, impliceert de laatste tweet dat het een nieuwe Bulletstorm of Duke Nukem-game zal zijn die ook op PAX zal worden onthuld. Zou het mogelijk kunnen zijn dat beide games komen? Of is er sprake van een cross-over?

Duke Nukem of Bulletstorm?

Op de Tweet van Gearbox zien we de Duke zelf en een cyborg met de naam Ishi Sato, je zou die kunnen kennen uit Bulletstorm. De laatstgenoemde game kwam uit in 2011, wat alweer een flinke poos geleden is. Op welke game zit jij meer te wachten? Laat het ons weten in de poll!

Borderlands 3

Het lijkt dan toch ein-de-lijk te gaan gebeuren, Borderlands 3. We mogen hopen toch? Gearbox Software gooit in elk geval nog wat olie op het vuur door de onderstaande teaser op social media te droppen. Een, zo goed als zekere, Borderlands 3 aankondiging op 28 maart bij PAX East.

Naast de cell-shaded stijl die hier geteased wordt hebben we natuurlijk ook nog de Unreal Engine 4 demonstratie van Randy Pitchford op de GDC van 2017 die de technologie voor “the next Borderlands game” uit de doeken deed.

Meer looter-shooters dan ooit

Wanneer we de nieuwe Borderlands game mogen verwachten is nog verre van duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat het derde in compleet veranderd landschap lanceert. Destijds was Borderlands uniek en had een monopolie in het looter-shooter RPG genre ondervindt het nu stevige concurrentie van onder andere Anthem, The Division 2, Destiny 2 en Warframe.

Daan een groot Borderlands fan

Onze Daan is een groot fan van de franchise en stelt dan ook dat de Borderlands 2 nog steeds met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. De unieke wapens, uitdagende boss battles en game mechanics kunnen nog steeds wedijveren met de huidige top.

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch